Zara Larsson, lăsată cu inima frântă. Ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei?

Frumoasa poveste de dragoste dintre Zara Larsson și Brian Whittaker a ajuns la final!

Frumoasa poveste de dragoste dintre Zara Larsson și Brian Whittaker a ajuns la final, și din câte se pare, artista a fost lăsată cu inima frântă în urma acestei despărțiri. O sursă apropiată celor doi a declarat pentru The Sun că „despărțirea a fost foarte dureroasă atât pentru Zara, cât și pentru Brian, dar relația se consumase de mult. Au fost niște săptămâni dificile”.

La începutul săptămânii, Zara a oferit un indiciu cu privire la despărțirea de Brian, postând un meme cu următorul mesaj: „Când ai inima frântă, trebuie să știi că totul va fi OK, pentru că afară sunt atât de mulți oameni care așteaptă să fii single din nou”.

Cei doi și-au dat unfollow reciproc pe Instagram, iar Zara nu a fost prezentă la aniversarea lui Brian, care a avut loc săptămâna trecută. Un alt indiciu privind despărțirea acestora ar fi faptul că Zara și-a făcut apariția la gala premiilor VMA, purtând o rochie albă cu o inimă spintecată de o săgeată.

Prima lor întâlnire nu a fost cea mai reușită

Brian Whittaker și Zara Larsson erau împreună încă din 2017, iar povestea lor de dragoste a început într-un mod amuzant. Se pare că în urmă cu 4 ani, Zara Larsson ar fi postat o fotografie cu Brian Whittaker pe Twitter, întrebându-i pe fanii săi cine este tânărul chipeș din imaginea respectivă. În cele din urmă, fanii au ajutat-o să-l identifice pe frumușelul din fotografie, iar cei doi au ajuns să se cunoască ulterior.

La prima noastră întâlnire am ieșit într-un restaurant de fițe și el era îmbrăcat în trening și eu eram gen... ok. A fost interesant. Culmea e că nu am fost pe aceeași lungime de undă din prima. Apoi l-am revăzut după un an și totul a fost diferit. E o poveste amuzantă. 

Sunt sigură că nu sunt prima persoană care și-a cunoscut iubitul pe internet. Eram curioasă, l-am abordat și a mers exact așa cum mă așteptam”, a declarat Zara Larsson, într-un interviu exclusiv pentru Kiss FM.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.