Louie Anderson revine pe marile ecrane alături de Eddie Murphy

Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul de animație „Viața cu Louie”, revine pe marile ecrane anul viitor!

Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul de animație „Viața cu Louie”, revine pe marile ecrane anul viitor! Acesta va juca în partea a doua a filmului „Coming to America”, alături de Eddie Murphy și Arsenio Hall.

Louie Anderson a jucat și în prima parte a celebrei comedii, în 1988, când l-a interpretat pe Maurice, un angajat al unui restaurant fast food. Între timp, actorul a fost întrebat dacă va reveni în același rol, însă acesta nu a dezvăluit nimic. În primul film, Maurice lucra la restaurantul McDowell, alături de Akeem (Eddie Murphy) și Semmi (Arsenio Hall).

Pot doar să vă spun că sunt în poveste, m-am reîntâlnit cu toată lumea, distribuția este minunată, toată lumea e foarte tare. Nu pot să vă spun prea multe, pentru că am semnat un contract, însă pot confirma ca Eddie este un tip mișto”, a declarat Louie Anderson.

Actorul presimte că filmul va fi un real succes și că va avea încasări uriașe – „O să facă un miliard de dolari! Vă jur că filmul ăsta o să facă un miliard de dolari!”.

Când a fost întrebat când va avea loc premiera filmului, Louie Anderson a declarat că filmul nu va fi „lansat de acest Crăciun, dar sigur îl vom vedea la următorul Crăciun”.

Filmul „Coming to America”, din 1988, spune povestea lui Akeem, prințul moștenitor din Zamunda, care este obligat să se căsătorească cu o femeie pe care nu a cunoscut-o niciodată. Acesta hotărâște să se maturizeze și pleacă incognito în America, intenționând să își găsească sufletul pereche. Odată sosit aici, își ia o slujbă la un restaurant fast food, însă lucrurile nu merg așa cum spera el, cel puțin la început.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.