Billie Eilish, supărată după ce a apărut cheală pe coperta unei reviste

Billie Eilish a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a apărut pe coperta revistei NYLON, din Germania, fără să-și fi dat acord

Billie Eilish a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a apărut pe coperta revistei NYLON, din Germania, fără să-și fi dat acordul. Ceea ce a deranjat-o pe artistă a fost faptul că în imaginea de pe copertă, aceasta apare cheală și dezbrăcată, având un look futurist.

Întreaga idee a pornit de la noul concept al revistei NYLON, care se concentrează pe evoluția digitală, dar și pe „redefinirea tinerelor superstaruri”. Design-ul revistei a fost realizat de Marcel C. Wilkens, care a transformat-o pe Billie Eilish într-un avatar futurist, și din câte se pare, acesta a fost surprins de reacția negativă a artistei, care nu a apreciat deloc opera sa.  

 

Billie Eilish, furioasă pe revista NYLON

Billie Eilish s-a arătat extrem de indignată pe Instagram, după ce a văzut coperta, acuzându-i pe cei de la revista NYLON că au editat fotografia unei minore de 17 ani, fără a i se cere acordul.

Ce naiba e prostia asta?

  1. Nu am fost niciodată contactată de revista NYLON pentru o copertă, așa că nu știu cum s-a întâmplat asta, și nici echipa mea nu are habar.
  2. Nici măcar nu este o imagine reală cu mine, iar eu nu mi-am adus aportul creativ.
  3. Ați editat o fotografie cu mine ca să apar dezbrăcată? Așa ceva nu e real! La 17 ani... și mă mai puneți și pe copertă?! Chiar dacă fotografia ar fi trebuit să mă facă să semăn cu un robot, eu nu mi-am dat acordul pentru așa ceva.
  4. Și mi-ați șters tot părul?!”, a scris Billie Eilish.

Ce are de spus revista NYLON?

După ce au văzut reacția lui Billie, cei de la revista NYLON nu au întârziat cu un răspuns oficial:

Pentru această copertă, nu am intenționat niciodată să creăm un look nepotrivit sau insultător pentru Billie Eilish.

Tot ce ne-am dorit a fost să o onorăm pe Billie pentru impactul muncii sale, realizând acest avatar, care face parte dintr-o serie de materiale dedicate artiștilor minune ai acestei generații.

Acest avatar este un artwork 3D, creat în onoarea lui Billie, și a impactului său pozitiv asupra milioanelor de tineri din întreaga lume – inclusiv asupra noastră”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.