Donald Trump gafează din nou! Președintele Statelor Unite a chemat-o pe soția sa, cu un gest folosit în preajma câinilor

Donald Trump este din nou criticat, după ce un clip cu acesta a devenit viral în mediul online.

Donald Trump este din nou criticat, după ce un clip cu acesta a devenit viral în mediul online. În imaginile surprinse, Președintele Statelor Unite își lovește piciorul cu palma, încercând să o cheme pe soția sa, Melania Trump, alături de el. Comportamentul lui Donald Trump a atras instant atenția tuturor, deoarece gestul său este folosit adesea în preajma câinilor, pentru a-i îndemâna să se apropie de stăpân.

Clipul a fost filmat la începutul lunii, însă a devenit viral după ce a fost publicat pe Twitter de comediantul James Felton.

Deocamdată nu se știe dacă gestul lui Donald Trump îi era adresat Melaniei Trump, sau dacă acesta ar fi avut altă interpretare, însă internauții nu au întârziat cu replicile amuzante.

Donald Trump: Vino aici fetiță, haide! Soția mea, ce fetiță bună!”, a scris un internaut, distribuind clipul respectiv.

Donald Trump și seria gafelor sale

Aceasta nu este prima gafă a Președintelui Statelor Unite, după ce anul trecut, acesta a fost surprins lăsându-și baltă umbrela, la intrarea într-un avion Air Force 1. În filmarea care a devenit virală, Donald Trump stătea blocat în capătul scărilor și nu înțelegea că umbrela deschisă este mult prea mare pentru ușa avionului. Clipul a stârnit o mulțime de reacții, iar noi ne-am adus aminte că Donald Trump are deja un trecut privind relația sa cu umbrelele.

Tot anul trecut, Președintele Statelor Unite a lăsat-o în ploaie pe soția sa, Melania Trump, fiind mult prea concentrat la camerele de filmat care îl înconjurau.  Donald Trump a avut grijă să stea singur sub umbrelă, pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor, în timp ce Melania Trump a rămas în ploaie, complet ignorată.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.