Problemele din viața lui Brendan Fraser. Actorul își dorește să revină pe marile ecrane!

Brendan Fraser a întâmpinat unele probleme care l-au făcut să renunțe la cariera de actor.

Cunoscut din filmele „George, trăznitul junglei” sau „Mumia”, Brendan Fraser a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, în anii 1990-2000. Însă în ultimii ani, actorul a dispărut complet din lumea cinematografiei și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor din cauza mai multor probleme.

După o lungă pauză, actorul a declarat că i-ar plăcea să revină pe marile ecrane. Invitat în cadrul unei expoziții din Canada, Fraser a spus că s-ar întoarce în rolul lui Rick din „Mumia” și că el cunoaște rețeta pentru reușita unui nou film:

„Trebuie să spun că știu cât de greu este să faci acel film. Am încercat să o fac de trei ori, iar ingredientul esențial este distracția. Trebuie să îți amintești să te distrezi. Așadar, dacă există o modalitate distractivă de a face asta din nou, mă bag”.

Problemele din familie l-au făcut să pună pauză carierei

De-a lungul unei perioade de 10 ani, Fraser a trebuit să depășească mai multe obstacole personale. Actorul a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute care l-au făcut să-și schimbe modul în care privea viața: căsnicia lui s-a destrămat, a fost nevoit să se mute și unul dintre copiii lui a fost diagnosticat cu autism.

„Am schimbat casele, am trecut printr-un divorț. S-au născut copiii. Adică s-au născut, dar au crescut”, a declarat pentru GQ.

În timp, actorul a hotărât că este necesar să fie mai implicat în viața de familie și să le ofere un exemplu bun copiilor săi: „Griffin a fost diagnosticat cu o tulburare din spectrul autismului. Așa că are nevoie de mai multă dragoste din partea oamenilor, pe care o și primește - la fel ca și frații lui, încă din copilărie”.

FOTO: Mirror Online

Fraser a povestit și că rolurile pe care le-a interpretat i-au cauzat anumite probleme de sănătate. Fizicul de invidiat pe care îl avea în filmul „George, trăznitul junglei” a dispărut de mult. Actorul a declarat că a petrecut aproape șapte ani prin spitale și a suferit mai multe intervenții, incluzând una și la corzile vocale.

Brendan Fraser a fost abuzat sexual de un bărbat

Se pare că acesta s-a luptat cu depresia, în urma unui incident care a avut loc în 2003, la Beverly Hills Hotel. Fraser a fost abuzat sexual de fostul președinte Hollywood Foreign Press, Philip Berk.

După acel incident, Brendan Fraser s-a temut să vorbească public despre cele întâmplate, însă a trimis o scrisoare către Hollywood Foreign Press, iar răspunsul acestora a fost următorul: actorul nu a mai fost niciodată invitat la Globurile de Aur.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.