Kiss FM este radioul numărul 1 din România

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat post de radio din România! Vă mulțumim!

Neversea, Untold, One Festival, Summerkiss, oriunde te-ai aventurat în vara asta, ai vibrat pe sound-ul Kiss FM! Acum a venit toamna, iar noi avem cu ce ne lăuda - Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România, conform ultimului val de sondaje. Datorită ascultătorilor noștri ne menținem pe cea mai înaltă poziție și formăm cea mai mare comunitate on air și online, așa că și de această dată, mulțumirile noastre merg către cea mai cool gașcă de oameni, care iubesc muzica.
 

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale: 

Conform studiului de audiență realizat în perioada 22 aprilie – 11 august 2019 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.527.400 de persoane.

Ce am făcut în vara asta?

În această vară, Kiss FM a fost radioul distracției la cele mai tari festivaluri din țară - Neversea & Untold! Am transmis live cele mai tari mix-uri de la cei mai cool DJ, ne-am întâlnit în studioul Kiss FM cu artiști de talie internațională și am încercat să surprindem cât mai bine atmosfera de festival, pentru cei de acasă. De asemenea, Partydul Kiss FM, alături de câștigătorii concursului „Fii DJ-ul Nostru!”, au deschis ambele festivaluri, pe Main Stage, cu show-uri pline de energie.

 

Și asta nu e tot! În vara asta, Kiss FM și-a dat întâlnire cu ascultătorii săi, timp de patru weekend-uri la ONE! – cel mai mare festival al muzicii românești. În fiecare sâmbătă, pe scena Kiss Energy au urcat o parte din cei mai apreciați artiști români, care au susținut show-uri de neuitat în Piața Ovidiu din Constanța.

Din toamnă, așa cum te-am obișnuit, distracția începe de dimineață la Kiss FM, cu Rusu și Andrei, hiturile se ascultă cu Andreea Berghea, doza de fun continuă cu Ana Moga și cu Alex Vidia, iar seara vine cu un boost de energie de la DJ Yaang și OLiX! 

În weekend-uri, Johnny și Soci dau trezirea de dimineață, iar Marian Maican, Cristi Nitzu și Dan Fințescu sunt responsabili cu piesele fresh ale momentului. Când vine seara, Marian Boba & Jonnessey îi pregătesc pe ascultători de party, cu cele mai funky mix-uri! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.