Drama prin care a trecut actrița Camila Mendes din serialul „Riverdale”

Camila Mendes a dezvăluit prin ce dramă a trecut în copilărie!

Camila Mendes a devenit celebră datorită rolului său din serialul Riverdale, însă înainte de a fi cunoscută la Hollywood, aceasta a avut o viață dificilă, marcată de momente nefericite.

Actrița a dezvăluit recent într-un interviu pentru Women's Health care este povestea tristă din spatele tatuajului său de pe abdomen – „To build a home”. Camila a povestit că tatuajul marchează un moment tragic din viața ei - un abuz sexual care s-a petrecut în primul ei an de colegiu.

Mi-am făcut tatuajul în primul meu an de liceu. Am avut o experiență foarte, foarte proastă. Am fost drogată de cineva, care a încercat să mă abuzeze sexual”, a povestit actrița în vârstă de 25 de ani.

În revistă, Camila a dezvăluit că și-a petrecut copilăria mutându-se tot timpul dintr-un oraș în altul. Aceasta a descris experiența ca fiind terifiantă și și-a promis că va face lucruri minunate, care să îi aducă aminte de ce înseamnă să ai o casă. Camila Mendes și-a dorit ca acel tatuaj să îi aducă aminte de cum este să te simți în siguranță, oriunde te-ai afla.

Faptul că m-am tot mutat dintr-un loc în altul, în timpul copilăriei, a fost puțin traumatizant. Întotdeauna trebuia să îmi iau rămas bun de la oameni și trebuia să renunț la identitatea pe care mi-o creasem”, a povestit Camila.

Când începi să simți că te conectezi cu un grup de persoane, cu un mediu și cu o casă, totul devine răvășitor, mai ales când ești luat și dus în altă parte”, a dezvăluit Camila.

În prezent, Camila Mendes are o relație cu actorul Charles Melton, alături de care joacă și în serialul „Riverdale”. Cei doi sunt împreună de un an și formează un cuplu minunat, mai ales pe rețelele de socializare.

Foto: Women's Health, Cosmopolitan

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.