Cu cine seamănă mai mult micuţul Archie - cu Meghan Markle sau cu Prinţul Harry?

Uite cele mai recente fotografii cu micuţul Archie, fiul Prinţului Harry!

Printul Harry şi Meghan Markle au început toamna cu un turneu regal în Africa de Sud, avându-l alături şi pe micuţul Archie, care are doar patru luni. Cu ocazia vizitei din Cape Town, cuplul regal a marcat şi prima ieşire oficială alături de Prinţul Archie, care a fost extrem de cuminte în faţa fotografilor.

Ducele şi Ducesa de Sussex au fost surprinşi alături de laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Desmond Tutu,  care a fost încântat să îl cunoască pe cel tânăr membru al familiei regale.

După eveniment, o mulţime de fotografii cu micuţului Archie au fost publicate pe Instagram, iar internauţii au început să îşi dea cu părerea. În timp ce unii au susţinut că Archie seamănă cu Prinţul Harry, alţii au considerat că bebeluşul seamănă cu bunicul său, Thomas Markle.

“Ochişorii şi feţişoara rotundă... arată exact ca bunicul Markle”, a scris un utilizator, în timp ce altul a susţinut că Archie are “părul lui Harry şi ochii şi nasul lui Meghan Markle”.

Deşi mulţi oameni au fost de părere că micuţul Archie seamănă foarte mult cu Prinţul Harry, au fost şi câteva persoane care au observat că tânărul prinţ are o problemă de vedere, având un ochi leneş.

Este un copil frumos, singura problemă este că se uită cruciş. Vă rog să îndreptaţi această problemă medicală cât mai repede. El seamănă foarte mult cu tatăl său. O să fie un bărbat atrăgător şi va cuceri multe tinere”, a scris un internaut.

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a declarat că îşi doreşte să îşi întâlnească nepotul şi chiar i-a rugat pe Meghan şi pe Harry să îi trimită o fotografie cu Archie. Tatăl lui Meghan a dezvăluit că va înrăma fotografia cu Archie, şi că o va pune pe perete, alături de celelalte tablouri de familie.

O sursă apropiată cuplului regal a declarat că Thomas Markle nu va avea nicio şansă să îşi cunoască nepotul, deoarece Meghan vrea să îşi ţină familia cât mai departe de el.

Foto: Guliver/GettyImages

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.