Un nou film despre Constantin Brâncuși. Uite ce actor celebru îl va interpreta pe marele sculptor!

Andy Garcia îl va interpreta pe Constantin Brâncuși în filmul „The Sculptor”

Regizorul Mick Davis pregătește un nou film cu Andy Garcia, care de data aceasta, îl va interpreta pe sculptorul Constantin Brâncuși, în „The Sculptor”.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a regizorului, prin publicarea unei fotografii alb-negru. În imagine, Andy Garcia apare cu un look asemănător cu cel a sculptorului român, purtând o pereche de ochelari. 

Regizorul este deja cunoscut publicului, încă din 2004, pentru „Modigliani”. Realizat în România, filmul spune povestea discipolului lui Brâncuși, interpretat tot de Andy Garcia. La acea vreme, filmul s-a bucurat de aprecierea criticilor și alături de marele actor, din distribuția acestuia au făcut parte și câteva nume ale cinematografiei autohtone. Anul trecut, Mick Davis a revenit în București pentru premiera mondială a spectacolului său, care vorbește despre viața violonistului Niccolo Paganini.

În ceea ce privește filmul „The Sculptor”, încă nu se cunosc detalii despre cine va mai face parte din distribuție, sau unde vor avea loc filmările, însă așteptăm cu nerăbdare noi imagini de pe platourile de filmare.

FOTO: Facebook Mick Davis

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.