Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards

DJ-ul turc Burak Yeter va încheia prima seară a galei The Artist Awards, cu un set incendiar, în Piața Mihai Viteazu din Craiova.

DJ-ul turc Burak Yeter va încheia prima seară a galei The Artist Awards, cu un set incendiar, în Piața Mihai Viteazu din Craiova. Publicul va avea ocazia să audă live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost în heavy rotation la radiourile din toată lumea. 

Burak Yeter este un producător muzical, DJ și remixer extrem de talentat și apreciat la nivel internațional. În copilărie, artistul a studiat pianul și chitara, însă și-a început cariera muzicală la 22 de ani, când a câștigat un concurs de DJ. De atunci, este o prezență constantă în lumea muzicală. A deschis școli de DJ în Amsterdam, Istanbul și Los Angeles, unde lucrează în studiourile sale pentru proiecte viitoare.

Aflat la prima ediție, The Artist Awards este un eveniment organizat de Big Ideas și Opera Română Craiova, în parteneriat cu Kiss FM, care celebrează artiștii și creatorii de conținut. Publicul va avea acces liber la eveniment. The Artist Awards promite live-uri memorabile, momente de dans speciale, jocuri de lumini spectaculoase și o scenă creată din 450 mp LED.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.