Lidia Buble și Descemer Bueno sunt mixul perfect pentru noua piesă „Margarita"

Ascultă acum noua piesă a Lidiei Buble, în colaborare cu Descemer Bueno!

Lidia Buble lansează „Margarita" alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume. Cunoscut pentru colaborările lui cu Ricky Martin, Enrique Iglesias sau Pitbull, Descemer Bueno apare într-un nou featuring, de data aceasta cu Lidia Buble.

Noua piesă, produsă de Fly Records, este însoțită de un videoclip plin de culoare, filmat în Cuba, care combina mood-ul pasional cu versurile single-ului.

„Stăteam cu băieții de la Fly în studio, căutam un artist pentru feat. și am spus, visând probabil, „cât de tare ar fi să vrea Descemer Bueno să cânte pe piesa asta”. Nici prin cap nu mi-a trecut că am să am parte de cea mai intensă săptămână în Cuba și că am să mă înțeleg atât de bine cu un om pe care nu-l cunosc, dar pe care-l apreciez de foarte multă vreme. Sunt convinsă că e doar începutul pentru mine.... Vreau să vă povestesc despre oamenii senzaționali din industria muzicii latino pe care i-am întalnit acolo și să fiți parte din visul meu frumos", marturisește Lidia Buble.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.