Au mai rămas doar patru zile până la prima ediție a galei The Artist Awards!

Vezi programul pe zile al galei The Artist Awards!

Pe 11 și 12 octombrie, la Craiova, în Piața Mihai Viteazu, va avea loc prima ediție The Artist Awards! După sute de ore petrecute în studio, pe scenă sau la filmări, artiștii și creatorii de conținut din România sunt premiați pentru rezultatele lor.

Pe 11 octombrie vor fi sărbătoriți cei mai talentați influenceri din țară, iar pe 12 octombrie, artiștilor le vor fi acordate premiile pentru categoriile The Artist, The Artist on TV, Best Female, Best Male, Best Song, Best Pop Rock, Best Dance, Best Video, Best DJ Act, Best Production Artist, Best Collaboration. 

Nu uita! Votează-ți preferații aici, până pe data de 9 octombrie!

Cine urcă pe scena de la The Artist Awards 2019?

Pe 11 octombrie, începând cu ora 18:00, ce prezeți vor putea să-i sărbătorească pe cei mai tari creatori de conținut și, timp de câteva ore, să cânte și să danseze împreună cu ei, dar și cu unii dintre cei mai iubiți artiști.

Fanii se vor putea întâlni la Craiova cu influencerii lor preferați: BRomania, Selly, 5Gang, Irina Deaconescu, NaddHu, Skivo, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Frații Munteanu și mulți alții. Vineri seară, printre cei care vor urca pe scenă se numără Noaptea Târziu, Alvarez, Iuliana Beregoi, Alina Eremia, Minelli, INNA și DJ-ul turco-olandez Burak Yeter.

Pe 12 octombrie, de la ora 17:30, vor fi sărbătoriți artiștii, care vor aduce la Craiova show-uri special create pentru The Artist Awards. Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Pacha Man, Florian Rus, Killa Fonic, Irina Rimes și Vanotek sunt doar câțiva dintre artiștii care vor face scena să vibreze.

Pe 12 octombrie, evenimentul va fi încheiat cu un concert susținut de B.U.G. Mafia!

The Artist Awards este organizat de Big Ideas, cu sprijinul Global Records, în parteneriat cu Kiss FM, LIDL și Opera Română Craiova.  Accesul la eveniment este gratuit.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.