Cum se simte actorul Kevin Hart, la o lună după accidentul în care a fost implicat

Kevin Hart nu plănuiește să revină pe platourile de filmare prea curând.

Kevin Hart se simte din ce în ce mai bine pe zi ce trece, însă nu va reveni pe platourile de filmare, până anul viitor. După ce a stat în spital timp de 10 zile în urma rănilor pe care le-a suferit din cauza accidentului de mașină de luna trecută, actorul a hotărât să „o ia mai ușor”.

Între timp, el nu stă degeaba. Recent, Kevin a luat parte la filmările pentru promo-ul noului film „Jumaji”, însă a stat doar câte două ore pe platourile de filmare. Potrivit unei surse citate de ET, comediantul s-a întors acasă și face terapie ajutat de un kinetoterapeut, după ce a fost internat într-un centru de recuperare.

„Hart nu a fost într-o formă prea bună la aceste filmări și nici nu merge prea mult – stând jos în cea mai mare parte a zilei – chiar dacă poate merge. Hart nu anticipează să se întoarcă la muncă cu normă întreagă până în 2020, presupunând că totul va decurge cum trebuie cu terapia fizică”, a spus avocatul lui, Andrew Brettler.

O altă sursă apropiată actorului a declarat pentru publicație că acesta nu are probleme locomotorii și progresează zilnic. El este nerăbdător să se recupereze în totalitate și de aceea, cei din preajma sa trebuie să-i amintească să se odihnească.

Pe 1 septembrie, actorul, în vârstă de 40 de ani, a suferit leziuni majore la spate într-un accident de mașină. Kevin, care era pasager în propriul său vehicul, a fost internat timp de 10 zile înainte de a fi externat și supus terapiei fizice la o unitate de recuperare.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.