O protagonistă din „Neveste Disperate” a ajuns la închisoare

Actrița a fost condamnată într-un scandal de mită și fraudă!

Actrița Felicity Huffman, cunoscută pentru rolul lui Lynette Scavo, din serialul „Nevesete Disperate”, a început marți executarea celor două săptămâni de închisoare, după ce a fost condamnată într-un scandal de mită și fraudă.

În luna aprilie, actrița a pledat „vinovată” pentru acuzaţia de fraudă, recunoscând că a plătit 15.000 de dolari consultantului Rick Singer, pentru a corecta în secret răspunsurile fiicei sale la examenul SAT, utilizat la admiterea la facultate. În urmă cu o lună, actrița a primit sentința, fiind condamnată la 14 zile de închisoare, plata unei amenzi de 30.000 de dolari şi un an de eliberare sub supraveghere.

Din cele 50 de persoane cercetate în acest dosar, Felicity, în vârstă de 56 de ani, este primul părinte condamnat la închisoare. Într-o declarație oferită după aflarea sentinței, actrița a spus că acceptă pedeapsa și și-a cerut scuze soțului ei, copiilor, dar și comunității pentru faptele ei.

„Am încălcat legea. Am recunoscut asta și am pledat vinovată pentru această crimă. Nu există scuze sau justificări pentru acțiunile mele. Punct. Aș dori să-mi cer scuze din nou fiicei mele, soțului meu, familiei mele și comunității educaționale pentru acțiunile mele. Și mai ales vreau să-mi cer scuze studenților care muncesc din greu în fiecare zi pentru a intra la facultate și părinților care fac sacrificii extraordinare în sprijinul copiilor lor”, a declarat aceasta.

Acum, actrița se află într-un peniteciar din Dublin de minimă siguranță, pentru o perioadă de două săptămâni, unde își va ispăși pedeaspa. Ea a venit însoțită de soțul ei, actorul William H. Macy, cunoscut pentru rolul său din serialul „Shameless”, care i-a fost alături în toată această perioadă.

Potrivit unei surse, citate de ET, Felicity a fost „foarte emotivă” în ultimul timp, dar a încercat să fie puternică pentru familia sa. Aceasta a mai declarat că actrița și soțul ei, în vârstă de 62 de ani, au încă „o relație foarte puternică” și deși își doresc să lase acest calvar în urmă, „înțeleg și respectă întocmai procesul legal”.

FOTO: The Sun, Reuters

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.