MALUMA, părăsit de iubită pentru un fotbalist celebru

MALUMA, părăsit de iubită pentru un fotbalist celebru!

Începem săptămâna cu vești bune pentru fanele lui MALUMA! Celebrul columbian este din nou burlac, iar anunțul vine chiar din partea fostei sale iubite, Natalia Barulich, care a confirmat despărțirea printr-un comunicat de presă.

Îl iubesc pe Juan Luis foarte mult, dar acum avem nevoie de o pauză, pentru a ne concentra asupra carierelor noastre, iar astfel, să evoluăm amândoi, atât pe plan profesional, cât și personal”, a spus Natalia Barulich, într-un comunicat publicat în Page Six.

Neymar i-a furat iubita lui MALUMA?

Anunțul vine după ce în presă s-a tot zvonit că Natalia l-ar fi înșelat pe Maluma, cu celebrul fotbalist, Neymar Jr. Conform ziarelor din Brazilia, cei doi și-ar fi trimis mai multe mesaje și ar fi flirtat în ultima perioadă, și chiar s-ar fi lăsat fotografiați împreună.

Se pare că relația dintre MALUMA  și Natalia s-ar fi încheiat în urmă cu o lună, după concertul artistului din Los Angeles. După despărțire, cei doi au șters fotografiile pe care le aveau împreună, iar acum, Natalia face o serie de noi declarații, prin care îl acuză pe Maluma că ar fi fost interesat de ceva timp de un alt fotomodel.

Maluma, cuplat cu fosta iubită a lui Wiz Khalifa?

Conform declarațiilor oferite de Natalia, Maluma ar fi pus ochii pe Winnie Harlow, însă până acum cei doi nu au confirmat dacă sunt sau nu împreună. Până de curând, Winnie ar fi fost cuplată cu Wiz Khalifa, însă din câte se pare, aceștia s-ar fi despărțit în această toamnă, după o relație de aproape un an.

Maluma și Natalia Barulich s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la filmările videoclipului „Felices los 4”, iar de atunci, aceștia au format unul dintre cele mai romantice cupluri din industria muzicală. Cei doi au fost surprinși adesea în ipostaze tandre, iar Maluma i-a făcut o mulțime de declarații de dragoste Nataliei, chiar și în timpul interviurilor.

Natalia este o persoană specială pentru mine. O iubesc mult! A apărut în viața mea la momentul potrivit. E pentru prima dată când oamenii știu ceva despe viața mea privată și despre relațiile mele – sunt fericit că oamenii au șansa de a vedea și cealaltă față a lui Juan Luis. E important ca oamenii să știe că mă îndrăgostesc, sufăr, plâng, la fel ca oricine altcineva. Natalia înseamnă mult pentru mine. Am întâlnit-o când filmam pentru Felices los 4. A fost dragoste la prima vedere. Ea și-a văzut mai departe de carieră, așa și eu, iar la scurt timp ne-am reîntâlnit și am început să ieșim împreună”, a spus Maluma, în urmă cu un an.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.