O mai ții minte pe Dulce Maria din RBD? Iată primele fotografii de la nunta ei!

Uite cum arată acum Dulce Maria din trupa RBD!

Dulce Maria era idolul multor adolescente din România, în urmă cu 13 ani, când serialul REBELDE făcea furori în întreaga lume. Acum, celebra artistă din trupa RBD are 33 de ani și este complet schimbată. În perioada în care cânta alături de Anahi și Maite Perroni, Dulce Maria avea părul roșcat și purta mereu ținute rebele, însă acum, artista a renunțat la stilul extravagant și este șatenă!

După încheierea serialului Rebelde, Dulce Maria a jucat în mai multe telenovele, printre care „Mentir  para vivir”, „Corazon que miente” și „Muy Padres”. Spre deosebire de colegii ei de trupă, Dulce Maria și-a continuat cariera muzicală, cel mai recent album solo fiind „DM”, din 2017.

Dacă Anahi și Alfonso Herrera au devenit deja părinți, Dulce Maria nu s-a grăbit să facă acest pas. Totuși, artista s-a căsătorit de curând cu Paco Alvarez, după o relație de mai mulți ani, iar evenimentul a fost surpriză pentru fanii cântăreței. Dulce Maria a publicat recent prima fotografie de la nuntă, alături de un mesaj emoționant:

Suntem atât de fericiți și recunoscători! Le mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru dovezile de afecțiune de care avem parte în această nouă etapă a vieții noastre!”, a scris Dulce Maria, pe contul său de Instagram.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.