Ryan Reynolds și Blake Lively, la un pas de divorț? Ce se întâmplă cu relația lor!

Ryan Reynolds și Blake Lively au fost la un pas de divorț!

Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Ryan Reynolds și Blake Lively au fost la un pas de divorț. Conform revistei OK!, cei doi actori au trecut printr-o perioadă mai dificilă în acest an, iar în relația lor au existat o mulțime de certuri, care i-ar fi adus în pragul divorțului. Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că se așteptau ca Blake și Ryan să se despartă în orice clipă, însă din câte se pare, aceștia au decis să-și mai acorde o șansă.

Conform surselor, cei doi actori ar fi purtat o discuție serioasă, în urma căreia spiritele s-au mai calmat. Actorul din Deadpool i-ar fi promis soției sale că „ea va fi mereu pe primul loc în viața lui, alături de copiii lor”. Și din câte se pare, nașterea celui de-al treilea copil le-ar fi salvat căsnicia celor doi.

Nimeni nu s-ar fi gândit că cei doi ar putea divorța, deoarece aceștia formează un cuplu destul de solid. Ryan chiar a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că „el și Blake sunt mereu unul alături de celălalt și că familia lor este pe primul loc, chiar dacă au un program încărcat”.

Ryan Reynolds a publicat o fotografie alături de Blake și de bebelușul lor, pe 17 octombrie, iar din imagine  se poate observa că cei doi sunt foarte fericiți împreună. De asemenea, Blake i-a urat „La mulți ani” soțului ei, într-o manieră originală, pe 23 octombrie, când a publicat o fotografie amuzantă cu Ryan. 

Toate acest postări ne dovedesc un singur lucru: Blake și Ryan au familie fericită și nu se gândesc deloc la divorț! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.