Laurențiu Duță a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident care se putea întâmpla oricui

Laurențiu Duță a trecut printr-o experiență neplăcută și a ajuns de urgență la spital!

Laurențiu Duță a dezvăluit pe pagina sa oficială că în urmă cu două săptămâni a avut parte de o experiență nefericită, în urma căreia a ajuns de urgență la spitalul din Pitești. Membrul trupei 3SE a înghițit din neatenție o bucată dintr-o furculiță de plastic, iar această întâmplare i-a pus viața în pericol.

Cei de la spitalul din Pitești nu au avut echipamentul necesar, așa că Laurențiu a fost transportat la Spitalul Floreasca din București, unde bucata de plastic din esofag i-a fost extrasă prin endoscopie.

În urma acestei experiențe, Laurențiu a declarat că s-a recuperat rapid, însă a dorit să tragă un semnal de alarmă în privința riscurilor la care ne supunem atunci când folosim tacâmuri fragile din plastic.

M-am recuperat rapid  și concertul l-am reprogramat după două zile. Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac astfel putând provoca o perforatțe intestinală. Am scris aceste rânduri ca un avertisment in speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi”, a declarat Laurențiu Duță.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.