Nick Jonas și Priyanka Chopra și-au mărit familia!

Nick Jonas a primit cel mai tare cadou din partea soției lui, Priyanka Chopra!

Oficial, Priyanka Chopra poate primi premiul pentru cea mai tare soție, după surpriza pe care i-a pregătit-o lui Nick Jonas. Începând de ieri, familia celor doi s-a mărit cu un nou membru: un cățel, din rasa ciobănesc german, pe nume Gino.

Protagonista din „Isn't It Romantic” și-a anunțat fanii, postând o fotografie pe contul ei de Instagram. „Înapoi la băieții mei”, a scris actrița în descrierea fotografiei cu soțul ei, alături de noul lui prieten. „Bine ai venit acasă @ginothegerman”. Desigur, vedeta nu a uitat-o nici pe cățelușa ei și și-a exprimat dragostea față de ea: „Încă te iubim cel mai mult @diariesofdiana @nickjonas", a adăugat aceasta.

De asemenea, nici Nick nu și-a putut stăpâni bucuria față de micuțul său prieten, care s-a dovedit a fi „cea mai tare surpriză” pregătită de soția lui, cu puțin timp înainte de aniversarea lor.

„Pri tocmai a venit acasă cu cea mai tare surpriză. Vă facem cunoștință cu noul nostru cățeluș, Gino”, a scris artistul pe contul lui de Instagram, alături de un clip în care Gino îl trezește din somn. „Nu m-am mai oprit din zâmbit de când m-am trezit azi dimineața și am realizat ce se întâmplă. Mulțumesc”, a spus Nick într-o postare separată.

Vestea vine la scurt timp după ce actrița, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că cei doi se gândesc la copii și au în plan să își extindă familia. „Sperăm, dacă Dumnezeu ne binecuvântează cu ei", a spus ea cu un zâmbet imens pe față, într-un interviu acordat pentru E! News, la Festivalul de Film de la Toronto din acest an.

„Cumpărarea unei locuințe și un copil se află pe lista mea”, a împărtășit Priyanka în Vogue India. „Pentru mine acasă este oriunde sunt fericită, atât timp cât am în jurul meu oamenii pe care îi iubesc".

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.