VIDEO | Dakota Johnson din „Fifty Shades of Grey” a dat-o în bară în timpul unui interviu

Urmărește interviul Dakotei Johnson din cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres!

Dakota Johnson a fost invitată recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a vorbit despre noul ei film, „The Peanut Butter Falcon”, însă lucrurile nu au mers deloc în direcția potrivită.

Pentru început, Ellen a întrebat-o pe protagonista din „Fifty Shades of Grey” de ce nu a invitat-o la aniversarea ei de 30 de ani.

„De fapt, nu. Nu acesta este adevărul, Ellen. Ai fost invitată”, a răspuns aceasta zâmbind. „Ultima dată când am fost la emisiune anul trecut, mi-ai reproșat că nu te-am invitat, dar nici nu știam că vrei să fii invitată. Nici nu credeam că mă placi!”.

Ellen a părut puțin șocată și a asigurat-o pe aceasta că nu ar trebui să existe nicio urmă de îndoială: „Bineînțeles că te plac. Știi că te-am plăcut. Ai fost invitată în emisiune de multe ori”, a adăugat gazda emisiunii pentru a depăși momentul de liniște.

Dialogul a continuat și părea că discuția revine pe drumul cel bun. Însă, totul a devenit din ce în ce mai inconfortabil atunci când Ellen a întrebat-o despre comedianta Tig Notaro care a pregătit un show pentru aniversarea actriței.

„Este comedianta mea preferată”, a spus Dakota entuziasmnată. „În afară de tine”, a completat ea după ce a auzit reacțiile celor din public.

Actrița a realizat că discuția „nu merge bine”, însă atmosfera nu s-a modificat nici atunci când au schimbat subiectul, vorbind despre viitorul film și despre arestarea colegului ei de platou, Shia LaBeouf.

Urmărește întreg momentul aici!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.