Miliardarul Elon Musk urmează să devină tată pentru a șaptea oară. Uite cum a făcut anunțul iubita sa!

Elon Musk ar putea deveni tătic pentru a șaptea oară!

Miliardarul american Elon Musk ar urma să devină din nou tată, după ce iubita sa, Grimes, a indicat că ar fi gravidă. 

Într-o fotografie publicată de Claire Boucher - cunoscută sub pseudonimul Grimes - pe Instagram, aceasta apare topless, având pe abdomen un desen cu un bebeluș. În timp ce fanii se întrebau dacă a vrut să anunțe că este însărcinată, Instagram a eliminat fotografia, pentru că a încălcat politica platformei privind nuditatea, potrivit The Verge.

Ulterior, Grimes a publicat o versiune editată a fotografiei, însoțită de următorul mesaj: „Cenzurată de insta, haha - aproape că scăpasem".

Fotografia necenzurată a fost păstrată, însă, pe contul ei de Twitter, platforma de micro-blogging având o politică mai relaxată privind nuditatea.

Totuși, Grimes nu a confirmat că ar fi însărcinată, însă a oferit un răspuns destul de vag unui comentariu pe Instagram: „Să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spirit sălbatică și războinică".

 

Potrivit unor surse, aceasta ar fi modalitatea prin care Grimes și-ar anunța un nou album, "Miss Anthropocene", programat pentru lansare pe 21 februarie. Grimes, în vârstă de 31 de ani, și Musk, în vârstă de 48 de ani, au o relație din 2018.

Elon Musk are, în prezent, cinci copii cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care s-a căsătorit în 2000 și de care s-a separat în 2008. După ce primul lor copil a murit la vârsta de zece săptămâni, foștii soți au avut gemeni și tripleți cu ajutorul fertilizării in vitro.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.