VIDEO | Gemenii lui Enrique Iglesias cuceresc din nou internetul cu un clip adorabil!

Anna Kournikova, iubita lui Enrique Iglesias, a postat un nou clip adorabil cu gemenii lor!

Enrique Iglesias și Anna Kournikova continuă să demonstreze că familia lor este perfectă, mai ales de când au venit pe lume gemenii lor. Chiar dacă artistul și iubita lui sunt un cuplu discret, micuții Lucy și Nicholas sunt adevărate vedete pe conturile de socializare ale părinților.

În trecut, Enrique a mai postat clip-uri jucându-se alături de copiii săi, cântând și dansând împreună, însă acum a venit rândul Annei să cucerească internetul cu un nou clip!

Pentru a marca începutul noului an, fosta jucătoare de tenis a împărtășit cu fanii de pe Instagram un video adorabil cu gemenii în vâstră de doi ani. În clip, Nicholas și Lucy, care abia au învățat să meargă, se distrează la maxim, alergând pe un câmp și urmărind camera care îi filmează. Și desigur, piesa lansată de de tatăl lor în 2012, „Finally Found You", se aude pe fundal.

Într-adevăr, de la venirea pe lume a celor mici, în decembrie 2017, Enrique Iglesias și Anna Kournikova au fost destul de discreți cu viața lor privată, fiind dedicați celor doi copii. 

Recent, Enrique a declarat că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Pentru cântăreț, rolul de tată nu seamănă cu nimic din ce a mai experimentat până acum. „Mă simt incredibil. Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume", a declarat el. „Mă trezesc dimineața și-mi spun „sunt tată ””.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.