Trupa RBD se reunește? Uite cum arată acum membrii celebrei formații!

Vești bune pentru fanii RBD! Celebra trupa mexicană ar avea de gând să se reunească.

Vești bune pentru fanii RBD! Celebra trupa mexicană ar avea de gând să se reunească, iar Maite Perroni a dezvăluit mai multe despre acest aspect. Într-un interviu recent, celebra artistă povestit că ar fi deschisă unei reuniuni alături de foștii săi colegi, însă nu știe ce planuri au aceștia.

Nu știu ce să spun... Toată lumea are acum propriile proiecte... Nu a fost nicio propunere formală sau oficială, care să ne determine să ne reunim”, a explicat Maite Perroni, spunând că foștii săi colegi au luat în considerare opțiunea de a se reuni.

De asemenea, în cadrul interviului, Maite și-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care cânta în trupa RBD, spunând: „Făceai ce îți place, munceai, te bucurai de această aventură, dar nu te gândeai niciodată că va ajunge să fie un boom atât de mare”.

Mi-a plăcut tot ce a urmat după această poveste, a fost minunat – la 21 de ani călătoream în toată lumea, aveam fani, iar rezultatele erau incredibile”, a declarat Maite.

Între timp timp, fosta ei colegă de trupă, Anahi, și-a lansat un podcast în care dezbate diferite subiecte, iar cu această ocazie i-a invitat și pe foștii ei colegi de trupă să i se alăture. Să fie acesta un semn pentru o viitoare reuniune?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.