Serialul „Hannah Montana” va avea parte de un prequel

Tatăl lui Miley Cyrus a dezvăluit că serialul „Hannah Motana” va avea parte de un prequel!

Au trecut nouă ani de la încheierea serialului „Hannah Montana”, iar acum, Billy Ray Cyrus vine cu vești bune pentru fanii celebrei producții. Tatăl lui Miley Cyrus a dezvăluit că cei de la Disney lucrează la un prequel „Hannah Montana”, iar acțiunea va avea loc înainte ca Miley Stewart să devină un superstar.

Se tot vorbește de un prequel, iar eu, sincer să fiu, aș accepta într-o clipă să filmez. Ar însemna să port din nou celebra mea perucă”, a spus Billy Ray Cyrus, făcând referire la personajul său, Robbie Ray.

Cred că va fi o întreagă poveste despre cum Miley a devenit Hannah Montana”, a spus celebrul artist country.

Serialul „Hannah Montana” a debutat pe Disney Channel în 2006, având-o drept protagonistă pe Miley Stewart, o adolescentă care s-a mutat din Tennessee în Malibu, pentru a începe o viață nouă. În serial, Miley trebuie să lupte pentru a-și păstra secretă identitatea de superstar, ea fiind cunoscută în industria muzicală drept Hannah Montana. Ajutată de prietenii ei, Lilly Truscott și Oliver Oken, Miley reușește să ducă o viață normală și modestă, alături de tatăl ei Robbie Ray și de fratele ei, Jackson.

În serial, Billy Ray Cyrus l-a interpretat pe Robbie Ray, un fost rockstar, care își crește singur copii, după moartea soției sale.

Deocamdată, nu se știe dacă în prequel vom avea ocazia de a vedea o parte din actorii din distribuția originală, dar ne-am bucura dacă Miley se va întoarce pe micile ecrane.

M-au rugat să îl joc pe tatăl ei în serial și le-am zis că mai bine ar angaja un actor adevărat, nu voiam să le stric show-ul. Știam că serialul are un scenariu și un concept bun. Știam că Miley o să devină celebră”, a spus Billy Ray Cyrus.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.