Jessica Alba și Cash Warren s-au despărțit? Care este adevărul despre relația lor.

Jessica Alba și Cash Warren reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywod și apar nenumărate zvonuri despre relația lor.

Jessica Alba și Cash Warren reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywod, așa că nu este de mirare că apar numeroase zvonuri despre ei.

Zilele trecute, Woman’s Day a publicat un articol despre faptul că actrița a fost văzută fără verighetă, în numeroase ocazii. De asemenea, tabloidul a citat și câțiva apropiați care susțin că actrița și soțul ei „se ceartă din orice motiv”, în special din cauza programului încărcat al actriței. În plus, aceleași surse ar mai fi declarat că ea este „complet dependentă” de Cash pentru a „menține familia unită”, adăugând că un divorț „ar fi devastator” pentru actriță.

Acum, Gossip Cop – o publicație care verifică zvonurile despre celebrități – a făcut lumină în acest caz. Se pare că totul a fost doar o invenție, iar știrile despre despărțire sunt false. Deși Woman’s Day a publicat și o fotografie în care Jessica pare abătută și nu poartă verigheta pe deget, acest lucru nu înseamnă nimic, mai ales că ea a fost surprinsă făcând cumpărăturile la un magazin din apropierea casei.

Mai mult, cei doi au participat împreună la gala Premiilor Oscar și la unul dintre after-party-uri, în toate pozele fiind vizibilă verigheta.

De asemenea, luna trecută Jessica a marcat aniversarea soțului său postând un colaj de fotografii pe contul ei de Instagram, în care cei doi apar alături de copii lor, afișând imaginea unei familii fericite. 

„A fost incredibil de amuzant să creăm aceste amintiri împreună, dragostea mea. Ești mai sexy ca oricând”, a scrs ea.

Jessica Alba și Cash Warren sunt căsătoriți de 12 ani, dar probabil astfel de zvonuri vor continua să apară. În 2018, chiar după nașterea fiului lor, Hayes, National Enquirer a susținut că actrița este însărcinată cu cel de-al treilea copil, pentru a-și „salva căsnicia”. Un an mai târziu, același tabloid a lansat zvonul că Ben Affleck, care se despărțise recent de iubita lui, ar încerca să o cucerească pe Jessica.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.