Primele imagini cu fiica lui Enrique Iglesias și a Annei Kournikova

Anna Kournikova a născut o fetiță superbă! Iată primele imagini cu fiica lui Enrique Iglesias!

În urmă cu câteva săptămâni, revista HOLA publica o serie de imagini exclusive cu Anna Kournikova, însărcinată pentru a doua oară. Între timp, Enrique Iglesias a confirmat vestea cea mare și a publicat pe Instagram o fotografie cu fetița sa, nou-născută.

Raza mea de soare - 30.01.2020”, a scris Enrique Iglesias, în descrierea fotografiei de pe Instagram, dezvăluind astfel ca fetița a venit pe lume la finalul lunii ianuarie.

Aceeași descriere a folosit-o și Anna Kournikova, care a publicat o imagine emoționantă, în care își ține în brațe fetița, imediat după naștere.

Anna Kournikova a publicat și o fotografie alături de iubitul ei, Enrique Iglesias, cei doi fiind surprinși împreună de fetița lor nou-născută. Imaginea a strâns peste 350.000 de aprecieri, dar și o mulțime de comentarii din partea fanilor, care au fost extrem de fericiți pentru cei doi părinți.


Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci formează un cuplu, însă de-a lungul timpului au fost extrem de discreți cu aparițiile publice.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.