O bunică din Marea Britanie a cumpărat 30 de prezervative, crezând că sunt pliculețe de ceai

O bunică din Anglia a confundat o cutie de prezervative cu o cutie de ceaiuri!

O bunicuță din Lancashire și-a uitat ochelarii acasă, înainte de a pleca la cumpărături, iar întreaga experiență s-a transformat într-o situație comică. Femeia în vârstă de 76 de ani s-a întors acasă cu o cutie de 30 de prezervative, crezând că a cumpărat o cutie cu pliculețe de ceai.

Rosemarie Riley s-a simțit extrem de jenată de întregul incident, povestind că a ieșit la cumpărături în cartier pentru a cumpăra mâncare de câini, pâine și ceaiuri. Plecând în grabă de acasă, femeia și-a uitat ochelarii de vedere și a confundat cutia de ceaiuri Tetley cu o cutie roșie de prezervative.

Bunicuța și-a dat seama de greșeală făcută, abia după ce soțul ei, John Riley, a observat că toate cumpărăturile au costat 26 de lire, în loc de 17 lire.

Rosemarie și-a rugat ulterior nepoata să returneze prezervativele la magazin, însă tânăra a profitat de ocazie și a publicat întreaga poveste pe Facebook, iar întâmplarea a devenit virală în scurt timp.

Bunica mea nu a observat că sunt prezervative, până când bunicul meu nu s-a uitat pe bon. Știu că el i-a zisCum ai putut să cumperi prezervative?”. Nu părea prea fericit că bunica a cheltuit atât de mulți bani de pe cardul său. Acum râdem cu toții despre asta și i-am promis bunicii că voi returna prezervativele pentru ea”, a povestit nepoate femeii.

Foto: Unilad

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.