Un an de la moartea lui Karl Lagerfeld. Ce mai face Choupette, pisica regretatului designer?

Uite ce mai face pisicuța Choupette!

Karl Lagerfeld a murit în urmă cu un an, la vârsta de 85 de ani, lăsând-o în urmă pe Choupette, pisicuța birmaneză care i-a ținut companie designer-ului, în ultimii ani de viață. După moartea celebrului creator de modă, Choupette s-a ales cu o mare parte din averea sa, iar fanii au ajuns să se întrebe ce s-a întâmplat cu faimoasa felină.

Ce face Choupette? Unde e Choupette?“. „Este ca un mister nedesluşit. Ce s-a întâmplat cu Choupette?“, a spus Stephen Gan, editorul V Magazine.

Din câte se pare, Choupette se află în Paris și este îngrijită de bona sa, Caroline Lebar, fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld. „Choupette se simte foarte bine și este înconjurată de dragoste”, a spus Lebar, despre micuța felină.

Totuși, Choupette nu stă nicio clipă degeaba, având un program destul de încărcat. Pisica este reprezentantă de un agent de la My Pet Agency și este implicată într-o mulțime de proiecte

 „Choupette  vine la agenţie cu diverse ocazii şi facem poze aici pentru contul ei de Instagram. Avem proiecte foarte frumoase“, a dezvăluit Lucas Bérullier, agentul pisicii.

În plus, Choupette este deja o mică vedetă pe rețelele de socializare, având peste 274 de miii de fani pe Instagram, pe contul oficial, dar și 38 de milioane de urmăritori, pe contul creat de agenția din Paris.

Relația lui Karl Lagerfeld cu Choupette

Choupette a apărut în viața lui Karl Lagerfeld în 2011, ea fiind pe atunci pisica unui prieten de-al designerului. Însă după ce felina a locuit timp de două săptămâni cu Karl, creatorul de modă a refuzat să o mai înapoieze.

Este cea mai frumoasă pisică din lume. Şi este foarte curată“, a spus creatorul de modă despre febleţea sa.

Karl Lagerfeld glumea adesea în interviuri, spunând că s-ar fi căsătorit cu Choupette, dacă s-ar fi putut. „Pisica era a unui prieten, care a rugat-o pe menajera mea să se ocupe de aceasta timp de două săptămâni, cât el era plecat. La întoarcere, nu a venit să o mai ia înapoi pe Choupette. A avut o altă pisică, care a devenit obeză, iar Choupette a devenit cea mai celebră pisică din lume, dar şi cea mai bogată“, a povestit Karl Lagerfeld pentru Vanity Fair.

Din momentul în care Choupette a intrat în casa lui Karl, viața ei s-a schimbat complet. Pisica și-a început cariera de model în 2012, când a pozat în brațele franțuzoaicei Laetitia Casta, lângă Turnul Eiffel. De atunci, felina a apărut în numeroase campanii publicitare, printre care promo-uri pentru mașinile Opel și reclame la produse de make-up.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.