Katy Perry a leșinat în timpul unei emisiuni. Ce a pățit artista?!

Katy Perry a leșinat în timpul filmărilor pentru American Idol!

În timpul filmărilor pentru American Idol, Katy Perry a trecut prin momente neplăcute, alături de colegii săi de platou, Luke Bryan și Lionel Richie. Într-un video publicat de revista People, Katy Perry și colegii ei din juriu au fost obligați să întrerupă filmările din cauza unor scurgeri de gaze cu potențial periculos.

Katy Perry face parte din juriul concursului American Idol, alături de Luke Bryan și Lionel Richie, însă de curând, artista a avut parte de un incident nefericit, în timpul filmărilor pentru audiții.
Într-un clip publicat de revista People, Katy Perry și colegii săi din juriu au fost nevoiți să întrerupă filmările din cauza unor scurgeri de gaze.

Nu vă miroase a gaz? Este destul de intens!”, spune Katy Perry, în timp ce colegul ei, Luke Bryan, le spune producătorilor: „Se simte un miros foarte puternic de gaz propan”.

În imaginile surprinse, Katy Perry se ridică de pe scaun pentru a părăsi studioul și spune „Mă cam doare capul de la el. Este grav, chiar este grav”. Pe fundal se aud ambulanțe, iar la locul unde se desfășurau audițiile au venit de urgență și pompierii.

Nu este o glumă, chiar este o scurgere de gaze”, spune Luke Bryan. La scurt timp, se aude cum Katy Perry zice „Nu mă simt deloc bine” și apoi se prăbușește la pământ.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.