Enrique Iglesias și Anna Kournikova au dezvăluit numele celui de-al treilea copil

Enrique Iglesias a dezvăluit într-un interviu recent ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil!

Enrique Iglesias a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista People, ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil, pe care îl are împreună cu Anna Kournikova. Starul latino a declarat că fiica sa se numește Masha, care în limba rusă înseamnă „Mary”.

În urmă cu câteva săptămâni, Enrique și Anna au anunțat nașterea celui de-al treilea copil, publicând o fotografie de la maternitate, alături de următorul mesaj - „My sunshine 01.30.2020”. Fetița cuplului a venit pe lume la doi ani după nașterea gemenilor Nicholas & Lucy.

Într-un interviu recent pentru E!News, Enrique a declarat că viața de familie joacă un rol important în cariera sa: „Atunci când compun piese, mă gândesc mereu la familia mea, dar totuși, nu cred că muzica mea s-a schimbat prea mult de când copiii mei au venit pe lume”.

Totuși, Enrique a povestit că a avut emoții atunci când a venit acasă cu cel de-al treilea copil, însă reacțiile lui Nicholas și Lucy au fost adorabile.

Le-a plăcut. E o diferență de doi ani între ei, așa că am fost puțin speriat. Mă gândeam cum or să reacționeze. Și-așa am și doi câini în casă, deci e un haos. Când am ajuns acasă cu Masha ne gândeam cum or sa reacționeze toți”, a spus Enrique Iglesias.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.