Enrique Iglesias şi Ricky Martin pleacă împreună în turneu. Ajung și prin România?

Enrique Iglesias şi Ricky Martin vor concerta pentru prima dată împreună!

Enrique Iglesias și Ricky Martin, doi dintre cei mai îndrăgiți artiști latino, au dat vestea mult așteptată! Cei doi tocmai au anunțat că pregătesc un turneu comun, pentru această toamnă!

Concertele se vor desfășura pe teritoriul Statelor Unite și vor străbate oraşe precum Los Angeles, Las Vegas, Toronto, Montreal, New York, Chicago sau Miami. Turneul debutează pe 5 septembrie, în Phoenix (Arizona), iar seria de 21 de concert se va încheia în Atlanta (Georgia), pe 30 octombrie.

Cei doi artişti au făcut anunțul în cadrul unui eveniment desfăşurat la Los Angeles, precizând ca îl vor avea ca artist invitat pe cântăreţul columbian Sebastián Yatra.

Biletele pentru concerte se vor pune în vânzare pe 12 martie.

Deși sunt cei care au pus bazele muzicii pop latino, în anii `90, Ricky Martin și Enrique Iglesias au știut cum să rămână mereu fresh. Artiștii continuă să cucerească topurile muzicale din toată lumea, iar fan base-ul lor este în continuă creștere. Chiar dacă s-au lansat de tineri în industria muzicală, cei doi au știut cum să se mențină pe piață și după ce s-au maturizat și au devenit părinți.

„Este un proiect pe care ne-am dorit dintotdeauna să-l facem, vorbim de mulţi ani despre el şi în sfârşit se va concretiza", a spus Enrique care s-a declarat „puţin emoționat” în faţa acestei experienţe pe care o va avea alături de prietenul său, Ricky Martin.

În același timp, artistul portorican care în ultimele luni a lansat single-uri precum „Cantal" sau „Tiburones", şi-a exprimat speranţa ca oamenii să vină la concerte pentru „a se simţi bine" şi a uita pentru câteva ore de problemele lor cotidiene.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.