Selena Gomez a dezvăluit care a fost cel mai oribil sărut din cariera sa

Selena Gomez a dezvăluit care a fost cel mai oribil sărut din cariera sa!

Selena Gomez a dezvăluit într-un interviu recent că primul ei sărut cu actorul Dylan Sprouse a fost „unul dintre cele mai oribile momente din viața ei”.

Actrița a povestit că a trebuit să îl sărute pe actor, în timpul filmărilor pentru serialul „The Suite Life of Zack and Cody”, în 2006, acela fiind de altfel și primul sărut al Selenei în fața camerei de filmat.

Selena Gomez, îndrăgostită de fratele lui Dylan Sprouse

Totuși, Selena a dezvăluit că era îndrăgostită la acea vreme de fratele geamăn al lui Dylan, Cole Sprouse, care nu era deloc interesat de artistă.

Credeam că o să fim împreună”, a povestit Selena peste actorul Cole Sprouse din serialul Riverdale. „Am ajuns să joc în serial, l-am sărutat pe fratele său, dar nu l-am sărutat pe Cole!”.

Într-o postare mai veche de pe Instagram, artista le-a arătat fanilor că în vechiul ei dormitor avea un loc special, în care scrisese „Selena + Cole Sprouse forever”. Din păcate, Cole Sprouse este cuplat cu Lili Reinhart, colega sa din serialul Riverdale, așa că Selena a renunțat la iubirea sa din adolescență.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.