Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Celebrul actor Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, potrivit CNN.

Celebrul actor Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, potrivit CNN.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați.

Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.

Mesajul actorului a fost însoţit de o fotografie sugestivă, cu o mănuşă chirurgicală folosită.

De asemenea, reprezentanţii Warner Bros. au confirmat că menţin legătura cu actorul pentru a afla cum evoluează starea sa de sănătate.

Colaborăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el.

Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume.", a comunicat Warner Bros.

Actorul se afla în Australia alături de soţia sa, pentru a filma o nouă producţie despre viaţa lui Elvis Presley. Alături de actor, din distribuţie mai fac parte şi alte nume celebre de la Hollywood, printre care Austin Butler, Maggie Gyllenhaal şi Rufus Sewell.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.