Uite ce aplicații poți să folosești pentru a lucra mai eficient de acasă, în perioada epidemiei de coronavirus

Uite cum poți să lucrezi eficient de acasă, în perioada epidemiei de coronavirus!

În această perioadă, mulți dintre noi lucrăm de acasă, iar acest lucru poate fi dificil uneori, mai ales când vine vorba de comunicare și de lucru în echipă. Însă cineva s-a gândit la toate și a lansat o platformă - https://techagainstcoronavirus.com/, unde poți găsi o mulțime de instrumente, care te vor ajuta să îți îndeplinești task-urile, mult mai ușor, în această perioadă.

Pentru comunicare

Spre exemplu, dacă trebuie să comunici regulat cu membrii echipei tale, poți folosi platforme de chat, precum Slack, Zoom, Google Hangouts Meet, Discord sau Skype.

Organizarea task-urilor

De asemenea, dacă vrei să organizezi mai bine task-urile tale, dar și ale echipei, îți recomandăm să încerci Asana, Box, Google Drive, Planable sau Trello. Așa, fiecare va știi ce are de făcut și va putea semnaliza mult mai ușor problemele care apar în anumite situații, iar acestea vor putea fi rezolvate la timp.

Iar dacă vrei să fii mai concentrat asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit, poți folosi platforma SelfControl, care îți va bloca accesul la anumite site-uri, într-un anumit interval de timp.

Pentru educație

Chiar și profesorii pot găsi noi platforme prin care le pot preda mai ușor elevilor diferite cursuri online. Spre exemplu,  dascălii pot folosi Google Classroom, unde pot uploada fișiere pentru un anumit grup de elevi, sau pot încerca aplicații precum Nearpod – cu lecții interactive, Edmodo – pentru trimiterea fișierelor și materialelor de studiu, sau Class Dojo – cursuri pentru relaxare și dezvoltare personală.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.