VIDEO | HaHaHa Production a lansat un ghid muzical animat care ne învată cum să ne spălam corect pe mâini

Ascultă „Spală-te pe mâini!”, filmează-te și promovează spălatul corect pe mâini!

Smiley și echipa HaHaHa Production se alătură luptei împotriva epidemiei de coronavirus. HaHaHa Production tocmai a lansat „Spală-te pe mâini!” – un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, cea mai importantă măsură de auto-protecţie.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală“, spune Smiley, care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa pentru a transmite, într-o manieră amuzantă, acest mesaj extrem de important.

Pe lângă faptul că piesa reprezintă un îndemn, artiştii şi producătorii le cer fanilor să se filmeze şi să trimită clipul cât mai multor persoane pentru a promova spălatul corect pe mâini. „Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă. Aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces“, a adăugat Smiley, aflat în autoizolare.

Întors recent din Los Angeles, Smiley a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui şi poate fi urmărit pe conturile de Instagram, YouTube, Tik-Tok şi Facebook, unde ține un jurnal al acestor zile.

În plus, oricine îşi doreşte îl poate suna pe Smiley sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text. Acesta şi-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul celei mai recente piese „Ce mai faci, străine?”.

Până acum, aproape 5000 de persoane i-au scris artistului şi au comunicat cu el prin intermediul numărului său de telefon: „Acum că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viaţă de la voi şi încerc să răspund fiecăruia. Şi după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că şi voi”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.