FOTO | Vremurile disperate cer măsuri disperate! Mai mulți bărbați s-au lăsat tunși de iubitele lor, iar tunsorile au devenit virale!

Cel puțin, ei vor avea un motiv în plus pentru care să nu iasă din casă în următoarea perioadă!

Pentru a trece mai ușor peste perioada de carantină oamenii din întrega lumea găsesc tot felul de activități. În timp ce unii gătesc sau răspund provocărilor de pe Instagram, alții își găsesc noi hobby-uri.

Se pare că izolarea a determinat o mulțime de iubite plictisite să creadă că au abilități de hairstylist profesionist, însă partenerii lor nu au fost de aceeași părere.

Și cum toate frizeriile sunt acum închise din cauza epidemiei, bărbații au mai rămas doar cu două variante: ori se reîntorc la părul dezordonat din adolescență, ori se lasă pe mâinile iubitelor.

În plus, mulți dintre ei s-au și interesat înainte cum s-ar putea tunde singuri, căutând tutoriale pe YouTube, iar  în ultimele zile a crescut considerabil numărul căutărilor pe internet despre „Cum să îți tai singur părul”. Totuși, există o mare diferență între teorie și practică și observând rezultatele, probabil că acești bărbați nu vor mai repeta greșeala de a se lăsa tunși de iubitele lor.

Iată câteva dintre cele mai nereușite încercări care au ajuns virale pe Twitter!

FOTO: UNILAD

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.