VIDEO | Enrique Iglesias, topit după fetița lui în vârstă de două luni!

Enrique Iglesias a distribuit un clip adorabil în care dansează alături de mezina familiei!

La începtul acestui an, Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinții micuței Mary, cel de-al treilea copil al cuplului, după gemenii Lucy și Nicholas. Acum, la doar două luni, Mary a cucerit internetul și le-a adus un zâmbet larg pe buze fanilor artistului.

Recent, Enrique a distribuit un clip în care apare dansând alături de cea mica. Ea stă în brațele tatălui  ei, care îi mișcă mânuțele pe ritmul piesei „We Are Young”, care se aude pe fundal. Fetița lui Enrique, care este poreclită Masha, poartă o rochiță și o pereche de șosete adorabile, în timp ce tatăl ei este îmbrăcat într-un tricou și pantaloni de camuflaj.

Artistul și-a descris video-ul cu un simplu emoji, însă a fost de ajuns pentru a depăși două milioane de vizualizări în mai puțin de 12 ore.

Enrique și Anna, care formează un cuplu de aproape 20 de ani, au anunțat nașterea fiicei lor în februarie, după ce aceasta a venit pe lume pe 30 ianuarie. Mai mult, artistul a vorbit recent despre cum se descurcă gemenii în situația de frați mai mari.

„Chiar le place. Există o diferență de doi ani, așa că m-am speriat puțin. Mă gândeam: „Cum vor reacționa?” Am și doi câini acasă, deci este haos. Când am venit pentru prima dată acasă cu Masha, m-am gândit: „Oh, cum va reacționa toată lumea?”, a declarat el pentru People.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.