Ed Sheeran s-a apucat de grădinărit și de crescut pui de găină, de când se află acasă în izolare

Ed Sheeran s-a apucat de grădinărit și crește animale pe proprietate sa din Suffolk.

În prezent, Ed Sheeran locuiește în Suffolk, unde deține o uimitoare proprietate în valoare de 3,7 milioane de lire sterline, alături de soția sa, Cherry Seaborn. Din moment ce toate evenimentele s-au anulat, artistul se bucură de timpul petrecut în izolare și se pare că și-a găsit o nouă pasiune.

Potrivit DailyMail, Ed a dezvoltat o pasiune pentru grădinărit în această perioadă, cultivând fructe și legume. De asemenea, artistul a început să crească și pui de găină, în curte. În plus, având la dispoziție atât de mult spațiu, interpretul hitului „Shape of You” intenționează să cumpere mai multe oi și capre.

Pănă atunci, cuplul se bucură de legumele și fructele proaspete printre care se numără și căpșuni, cartofi, salată verde sau morcovi.

„Amândoi sunt pasionați de alimentele ecologice și în aceste vremuri tulburi este plăcut să știi că poți obține produse direct din grădină. Ed își petrece ore în șir în grădină, pentru el este o simplă plăcere departe de nebunia din lumea muzicii”, a declarat o sursă pentru aceeași publicație.

Cântărețul a achiziționat inițial cinci proprietăți în județul său natal Suffolk, care a fost supranumit „Sheeranville”. Documentele disponibile public oferă o perspectivă fascinantă asupra dimensiunii lucrărilor de pe moșia sa, inclusiv construirea unei săli de muzică subterane, cinematograf și a unui tunel care leagă Wynneys Hall, casa principală, cu un hambar care a fost transformat în pub-ul „Lancaster Lock” - numit după soția sa.

Cea mai recentă activitate de extindere a avut loc în aprilie, când vedeta a cheltuit 875.000 de lire sterline pentru a cumpăra casa unui vecin care anterior s-a opus planurilor artistului. Între timp, au început și lucrările la o seră și o bucătărie de grădină, în stil victorian, o livadă și un mini-padoc, sub atenta supraveghere a unui fost grădinar de renume, Sue Townsend.

FOTO: Daily Mail

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.