Un australian a cumpărat 5.400 de suluri de hârtie igienică și acum nu le poate vinde.

Acum, bărbatul încearcă să le vândă!

La începutul epidemiei de coronavirus, oamenii din întreaga au invadat magazinele și au golit rafturile de conserve, carne și chiar hârtie igienică. În această situație este și un bărbat din orașul australian Adelaide, care a căzut victima cumpărăturilor excesive și a strâns nu mai puțin de 5.400 de suluri de hârtie igienică.

Acum, el încearcă să le vândă, dar nu reușește. Se pare că acesta a început să contacteze supermarketurile mici în încercarea de a le vinde marfa, pentru că nu mai are voie să o vândă pe internet.

Proprietarul unui magazin a declarat pentru postul TV 9 News că a fost abordat de bărbatul respectiv, după ce stocurile de hârtie igienică din zonă au scăzut.

Cu toate că lanțurile locale de supermarketuri spun că stocurile revin la normal, mulți australieni continuă să cumpere cantități exagerate din acest produs. Totuși, frica de a rămâne fără hârtie igienică a cuprins întrega planetă pentru că astfel de informații au venit din toate colțurile lumii. De asemenea, exista persoane și mai „precaute”, care s-au orientat către bideuri, astfel încât cererea pentru acestea a crescut și cu 300% în ultima perioadă.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.