Adda şi soțul ei sărbătoresc cinci ani de căsnicie. Cum a stricat artista cererea în căsătorie!

Adda a povestit pe Instagram cum a reușit să strice cererea în căsătorie!

Adda şi soțul ei, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au împreună un băiețel, pe Alexandru, și recent au împlinit 5 ani de când au decis să devină soţ şi soţie.

Cu ocazia aniversării, Adda și-a amintit cum a început poveste lor de iubire și a povestit, pe contul ei de Instagram, cum a reușit a strice cererea în căsătorie.

„Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la ţară, la bunicii mei, iar Câtă se purta un pic ciudat, că şi cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă ştiţi, m-am prins imediat că ceva se întâmplă şi l-am luat tare spunându-i – „Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul măşinii şi ce credeţi, cutiuţă era acolo!

De emoţie şi de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească maşînă unde se poate şi să ma ceară, că nu mai pot aştepta! El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot! Aşa că, a oprit maşînă între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui şanţ!

Am ieşit amândoi din maşină, el s-a pus in genunchi şi, in timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna “DA, DA, DA, DA”. Cerere in căsătorie că asta nu a avut nimeni! Şi asta, pentru că nimeni nu-i ca noi!!! Şi întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Cătă!!!", a dezvăluit Adda pe Instagram. 

Ce a urmat apoi a stârnit hohote de râs, însă acum totul este doar o amintire frumoasă.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.