DJ-ul italian Gianluca Vacchi se distrează de minune în timpul carantinei

Gianluca Vacchi a fost nevoit să ia o pauză de la plimbările cu iahtul și de la ieșirile spectaculoase în cluburi.

Gianluca Vacchi a fost nevoit să ia o pauză de la plimbările cu iahtul și de la ieșirile spectaculoase în cluburi. Celebrul DJ italian s-a retras pe Coasta de Est a Americii, unde s-a izolat împreună cu iubita sa, Sharon Fonseca, și cu cel mai bun prieten al său, labradorul Olaf.

Deși a renunțat pentru o perioadă la stilul său de viață excentric, italianul nu se plictisește deloc în carantină, dimpotrivă, acesta găsește tot felul de soluții pentru a se distra acasă. Și în același timp, Gianluca își distrează și publicul de pe rețelele de socializare, postând tot felul de clipuri amuzante, realizate alături de iubita sa.

Italianul locuiește în această perioadă într-un apartament din Miami, cu vedere la plajă, iar casa este suficient de mare încât Gianluca își permite să se plimbe zilnic cu trotineta electrică prin living room.

Chiar dacă nu poate ieși afară, Gianluca Vacchi și-a transformat casa într-un loc ideal pentru relaxare și pentru antrenamente.

În timpul carantinei, ai grijă de tine, antrenează-te, mănâncă bine şi îmbracă-te uneori ca şi cum ai ieşi. Îţi face bine la creier şi la respectul de sine", spune Gianluca Vacchi într-un mesaj postat pe Instagram.

Pe lângă antrenamente, italianul continuă să danseze în perioada de izolare, iar mișcările sale de dans sunt din nou virale pe Instagram.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.