Îl mai ții minte pe Christopher Uckermann din trupa RBD? Artistul este complet schimbat!

Uite ce mai face Christopher Uckermann din trupa RBD!

În 2004, Rebelde făcea furori în întreaga lume: toate adolescentele visau să aibă uniforme precum personajele din serial și fredonau piesele celebre ale trupei mexicane. Din păcate, serialul s-a încheiat în 2006, iar trupa RBD și-a încetat activitatea în 2009. De atunci, fiecare membru al trupei a urmat o carieră solo, în domeniul muzical sau în actorie.

Maite Perroni și Anahi și-au continuat cariera actoricească, fiind protagonistele mai multor telenovele în ultimii ani. De asemenea, și Alfonso Herrera a continuat cu actoria, având și o apariție la Hollywood, în serialul „The Exorcist”.

Christopher Uckermann, de la actorie la muzică

Totuși, Christopher Uckermann a decis să-și continue cariera muzicală și a lansat mai multe albume și EP-uri, care s-au bucurat de un mare succes în America Latină. Anul trecut, artistul a susținut chiar și un turneu – Sutil Universo, pentru a-și promova cel mai recent EP, care poate fi ascultat acum și pe YouTube.

De-a lungul timpului, Christopher Uckhermann a avut câteva relații cu colege de breaslă, printre care Belinda și Anahi, însă în prezent, acesta formează un cuplu cu modelul Muriel Hernandez, alături de care s-a lăsat fotografiat de curând. Cei doi par foarte îndrăgostiți, iar fanii artistului le-au transmis acestora felicitările lor.

În ultimii ani, Christopher Uckermann s-a schimbat destul de mult din punct de vedere fizic, spre deosebire de colegii săi, care încă arată la fel ca pe vremea RBD. Artistul s-a maturizat, și-a lăsat barbă și și-a schimbat stilul vestimentar, fiind acum un fashion influencer pe Instagram.

RBD se reunește?

Celebra trupa mexicană ar avea de gând să se reunească, iar Maite Perroni a dezvăluit mai multe despre acest aspect. Într-un interviu oferit la începutul anului, artista a povestit că ar fi deschisă unei reuniuni alături de foștii săi colegi, însă nu știe ce planuri au aceștia.

Nu știu ce să spun... Toată lumea are acum propriile proiecte... Nu a fost nicio propunere formală sau oficială, care să ne determine să ne reunim”, a explicat Maite Perroni, spunând că foștii săi colegi au luat în considerare opțiunea de a se reuni.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.