FOTO | Rihanna se joacă cu imaginația fanilor. Uite cum a pozat pentru noua ei colecție de lenjerie intimă!

Rihanna ne surprinde cu o nouă colecție Fenty și cu o serie de fotografii provocatoare.

În timpul pandemiei de coronavirus, Rihanna ne surprinde cu o nouă colecție Fenty și cu o serie de fotografii provocatoare, prin care își promovează noua campanie. Artista din Barbados a pozat sexy pentru noua ei colecție de lenjerie intimă, iar fotografiile au strâns peste 6 milioane de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

Fanii Rihannei sunt de părere că noile sale fotografii ar fi putut apărea pe coperta revistei Playboy, iar Normanii a felicitat-o pe artistă pentru apariția hot de pe Instagram.

În imaginile publicate, Rihanna apare într-un set de lenjerie intimă, purtând o pereche de pantofi cu toc înalt și câteva bijuterii strălucitoare. Cel mai probabil, ședința foto a avut loc chiar acasă la Rihanna, ținând cont că în această perioadă majoritatea superstarurilor se află în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus.

 Se pare că Rihanna nu se grăbește să lanseze prea curând un nou album, fiind destul de ocupată cu afacerile pe care le deține. Pe lângă colecția de lenjerie intimă, Riri deține și o linie de produse de make-up, pe care le promovează regulat pe contul său de Instagram. Artista le arată mereu fanilor cum își folosește propriile produse, pentru a obține un look radiant, iar prin această metodă, Rihanna ne dovedește că este o adevărată antreprenoare.

În plus, artista și-a făcut timp și pentru fapte bune, în această perioadă. Rihanna a venit în sprijinul celor care luptă cu pandemia de coronavirus și a donat 5 milioane de dolari pentru intermediul fundației sale, Clara Lionel Foundation. Conform TMZ, din banii donați au fost cumpărate echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi ventilatoare pentru pacienții infectați cu coronavirus. De asemenea, o parte din bani a fost investită în alimente, pentru persoanele în vârstă, care se află internate în centre și adăposturi.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.