Filmul de animație „Hercules” devine un lungmetraj live-action. Uite ce artistă celebră ar putea să joace în el!

Celebrul film de animație „Hercules”, lansat de Disney în 1997, se va transforma într-un lungmetraj live-action.

Celebrul film de animație „Hercules”, lansat de Disney în 1997, se va transforma într-un lungmetraj live-action, care va fi produs de frații Russo. Cei doi regizori se află în spatele altor producții de succes, precum „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, așa că ne așteptăm să vedem o adevărată capodoperă în materie de efecte speciale.

Scenariul filmului va fi scris de Dave Callaham, care a lucrat cu Sylvester Stallone pentru „The Expendables”. De asemenea, acesta mai are în palmares și alte filme celebre, printre care „Godzilla”, „Zombieland: Double Tap”, „Wonder Woman 1984” şi „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Lungmetrajul din 1997 prezenta povestea legendarului Hercule, iar printre cei care și-au împrumutat vocile personajelor animate s-au numărat Tate Donovan, Susan Egan, James Woods şi Danny DeVito.

Acum, fanii celebrei producții își doresc să îl revadă pe Danny DeVito în rolul lui Philoctetes, iar Ariana Grande ar putea deveni noua Megara, după ce artista a publicat un videoclip pe Instagram în care interpreta una dintre piesele filmului „Hercules”.

Cu un buget de 85 de milioane de dolari, filmul „Hercules”, din 1997, a generat încasări de 252 de milioane de dolari la nivel global.

Foto: Unilad, Bustle, Buzzfeed

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.