Meghan Markle le interzice fotografilor să îi pozeze picioarele. Care este motivul!

Un cameraman dezvăluie adevărata față a lui Meghan Markle - „Se comporta ca o prințesă”!

Un cameraman american a dezvăluit pentru Daily Mail că a avut ocazia de a lucra cu Meghan Markle, înainte ca aceasta să îl cunoască pe Prințul Harry, și că încă de atunci, aceasta avea o atitudine destul de dificilă și se comporta „precum o prințesă”, la filmări și la ședințele foto.

Conform cameramanului, Meghan își aducea mereu cu ea o mulțime de prieteni pe set, și avea câteva reguli destul de stricte – le interzicea celor din echipă să îi filmeze sau să îi fotografieze piciorul.

Piciorul lui Meghan Markle a devenit un adevărat subiect de discuție, după ce  aceasta s-a descălțat în timpul turneului regal din Noua Zeelandă, din 2018. Atunci, fotografii au reușit să obțină câteva fotografii cu piciorul Ducesei și au observat că aceasta are o cicatrice. În trecut, Meghan Markle a suferit o operație pentru eliminarea monturilor, iar în urma acesteia, actrița a rămas cu o cicatrice destul de mare pe picior.

Același cameraman a povestit pentru Daily Mail că actrița din serialul Suits a cerut pentru o ședință foto numai sticle scumpe de șampanie și le-a interzis celor din echipă să folosească imaginile obținute, fără ca ea să își dea acordul înainte.

Se uita la noi de sus și era destul de impertinentă. Mi s-a părut dificilă și prea pretențioasă”, a spus cameramanul.

De asemenea, fotograful Tommy Mendes, care a fotografiat-o pe Meghan Markle în 2015, pentru o campanie a unui brand vestimentar, a declarat că experiența sa cu ducesa a fost una „intensă”, fiind șocat de faptul că aceasta a venit însoțită de 12 oameni.

În schimb cameramanul, care a fost prezent atunci la aceeași ședință foto, a preferat să rămână anonim, deoarece încă lucrează în industrie. Însă acesta a dezvăluit că Meghan Markle era încă de atunci tratată precum o prințesă – „Toți oamenii mi-au spus că actrița asta este destul de dificilă. Toți îi spuneau ”prințesa”.”

Când am văzut-o, mi-am dat seama instant că e vorba de ea, chiar dacă nu o mai văzusem vreodată, dar se comporta ca o divă. Avea o atitudine… le vorbea oamenilor într-un fel. Purta o șapcă pe cap și s-a dus direct la camera de machiaj. Era ca și când venise o mare divă și nimeni nu avea voie să o vadă”, a spus respectivul cameraman.

Nu am fost deloc impresionat. Toți spuneau că se comportă ca o vedetă din A-list, dar ea nu era nici măcar pe D-list. Era o caricatură a cuiva care pretinde că e un superstar. Dar de fapt, adevăratele superstaruri se comportă natural și sunt foarte deschise în preajma noastră”, a adăugat acesta.

Foto: DailyMail

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.