FOTO | Elon Musk, tată pentru a șaptea oară. Iată primele imagini cu bebelușul!

Primele imagini cu bebelușul lui Elon Musk și al iubitei sale, Grimes!

Elon Musk a devenit tată pentru a șaptea oară după ce iubita lui, cântăreața canadiană Grimes, a născut un băiețel. Fondatorul companiilor Tesla și SpaceX a dat vestea printr-o postare pe Twitter, unde a publicat și primele imagini cu nou-născutul.

Musk, în vârstă de 48 de ani, și-a asigurat fanii că atât bebelușul cât și Grimes sunt bine și fericiți. „Mama si copilul sunt bine”, a scris acesta în postare.

Cel mai probabil, el a luat decizia de a posta imaginile după ce un fan a scris: „O fotografie cu unul dintre voi ținând copilul în brațe ar rupe internetul... vă rugăm să postați una”.

Afaceristul nu a stat mult pe gânduri și le-a făcut pe plac urmăritorilor săi și mai mult, a distribuit o poză cu cel mic în pățut, folosind un filtru cu tatuaje pentru față. „Niciodată nu ești prea tânăr pentru niște tatuaje”, scris el.

CEO-ul Tesla a glumit și pe seama numelui celui mic după ce un fan i-a cerut să împărtășească cu ei și acest detaliu. „X Æ A-12 Musk”, a răspuns acesta, inspirat probabil de una dintre piesele de pe cel mai recent album al lui Grimes, „4ÆM”.

Acesta este primul copil al cuplului, dar Elon Musk mai are cinci copii din căsătoria sa anterioară. În mod tragic, el și-a pierdut primul copil, Nevada, în 2002 la vârsta de 10 săptămâni. Actuala iubită, Claire Boucher, cunoscută sub pseudonimul Grimes, și-a dezvăluit sarcina în luna ianuarie, printr-o fotografie inedită și ulterior, a vorbit de mai multe ori cu fanii despre cum decurge această perioadă din viața ei. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.