Creatorul serialului „La Casa de Papel” colaborează din nou cu Netflix și lansează o nouă producție super tare

După mega-succesul serialului Money Heist, regizorul Alex Pina revine cu o nouă colaborare alături de Netflix.

După mega-succesul serialului Money Heist, regizorul Alex Pina revine cu o nouă colaborare alături de Netflix și lansează trailerul serialului „White Lines”. Din primele imagini, ne putem da seama că noul serial cuprinde o parte din suspansul specific lui Alex Pina, combinat cu viața de noapte din Ibiza.

Din păcate, serialul White Lines vine cu o distribuție nouă, așa că fanii La Casa de Papel nu vor avea ocazia de a-și revedea starurile favorite. Serialul prezintă moartea misterioasă a unui DJ britanic, în vârstă de 20 de ani, care dispare subit, iar corpul său este descoperit pe plaja din Ibiza.

Sora sa, Zoe, călătorește în Ibiza pentru a afla ce s-a întâmplat, iar viața ei se schimbă brusc după acest incident. Din trailerul serialului „White Lines” reiese clar faptul că Zoe este suspicioasă și că toată lumea din jurul ei pare suspectă.

White Lines este un serial cu multă acțiune, suspans, dramă, care ne readuce pe micile ecrane puțin din atmosfera anilor ‘90. În plus, serialul vine la pachet cu un soundtrack pe măsură, care cuprinde nume celebre, precum The Prodigy, Primal Scream, The Righteous Brothers și Portishead.

Primul sezon al serialului White Lines va avea zece episoade și va avea premiera pe 15 mai 2020.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.