Ce s-ar putea întâmpla în sezonul 5 al serialului „La Casa de Papel”. Iată teoriile fanilor!

Uite ce s-ar putea întâmpla în sezonul 5 din serialul „La Casa de Papel”.

Chiar dacă sezonul 5 al serialului „Money Heist” nu a fost deocamdată confirmat oficial, fanii sunt siguri ca producția va avea parte de o continuare și deja au început să speculeze ce s-ar putea întâmpla în sezonul 5.

Ne luăm la revedere de la Helsinki?

După moartea tragică a lui Nairobi, teoriile fanilor sunt îndreptate acum către Helsinki. Utilizatorii de pe Reddit cred că Helsinki ar putea fi următorul personaj care va muri în sezonul 5.

Cred că Palermo sau Helsinki vor muri în următorul sezon. Cred că unul dintre ei se va sacrifica pentru celălalt, pentru că doar așa vor putea demonstra cât de puternică este legătura dintre ei și cât de mult țin unul la altul”, a scris un utilizator.

Ținând cont că Palermo a fost rănit serios în sezonul al treilea, s-ar putea ca Helsinki să fie următoarea victimă din echipa Profesorului. Totuși, unii fani consideră că scenariștii au renunțat deja la mult prea multe personaje esențiale, așa că s-ar putea ca Helsinki să scape teafăr din această misiune.

Dacă Helsinki moare, ar înseamna că Palermo va rămâne din nou cu inima frântă, mai ales că deja a suferit după moartea lui Berlin”, a scris un alt utilizator.

Totuși, în sezoanele 3 și 4, au apărut câteva personaje noi, care au condimentat puțin întreaga acțiune, așa că rămâne de văzut cum vor evolua acestea în cel de-al cincilea sezon.

Tatiana și Alicia Sierra sunt de fapt aceeași persoană?

O altă teorie a fanilor, apărută de Reddit, o are în vizor pe fosta soție a lui Berlin, Tatiana. Deși în sezonul 4 aceasta a apărut de câteva ori, nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt cu ea, mai ales după moartea lui Berlin. Așa că fanii au început să se gândească la faptul că Tatiana este de fapt inspectoarea Alicia Sierra.

La începutul sezonului 3, există o scenă în care Profesorul îi spune lui Berlin că nu poate risca un plan întreg pentru o femeie, aceasta fiind cea mai importantă regulă. Discuția respectivă are loc cu mult înainte de spargerea Monetăriei din Madrid, însă prin intermediul acestei scene, publicul află că mai există un personaj care cunoaște toate detaliile jafului de la Banca Națională a Spaniei.

Așa că fanii serialului s-au gândit că doar cineva care ar știi planul jafului atât de bine, ar putea să intuiască pașii Profesorului.

Alicia este implicată cumva în jaful asta. Sunt multe speculații conform cărora ea ar fi Tatiana și mi-ar plăcea să fie adevărat”, a spus un utilizator de pe Reddit.

Chiar dacă cele două personaje sunt interpretate de persoane diferite, câțiva fani ai serialului sunt de părere că Tatiana ar fi putut să se schimbe destul de mult de-a lungul timpului. Totuși, Profesorul a întâlnit-o pe Tatiana, așa că ar fi recunoscut-o, dacă ar fi revăzut-o.

De asemenea, sunt și câțiva fani care sunt de părere că Tatiana este sora Aliciei, sau că Tatiana va apărea în sezonul 5 pentru a-l ajuta pe Profesor, cunoscând destul de bine planurile sale.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.