VIDEO | Alina Ceușan a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil,

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil, publicând un clip emoționant, în care apare alături de soțul ei, Raul Tișa.

În clipul publicat pe Instagram, Alina Ceușan a publicat imagini din timpul primelor ecografii, dar și câteva cadre în care se poate observa burtica de gravidă.

Suntem pregătiți pentru asta? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puțin așa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i așa?”, spune Alina în clipul video.

La finalul clipului, Alina a dezvăluit că bebelușul urmează să vină pe lume în luna septembrie a acestui an, precizând că este însărcinată în 22 de săptămâni.

Avem atât de multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu ai multe lucruri să ne înveți și tu. Se spune că viața este mult mai bună atunci când trăiești într-o stare de recunoștință și așa ne simțim acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, spune Alina, în clipul de pe Instagram.

Clipul a strâns peste 300.000 de aprecieri, dar și o mulțime de urări, iar printre vedetele care au felicitat-o pe Alina se numără și câteva mămici din showbizul românesc – Adda, Adelina Pestritu și Christina Ich.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.