Gianluca Vacchi va fi tată pentru a doua oară. Uite cum arată iubita lui în vârstă de 25 de ani!

Celebrul italian Gianluca Vacchi va deveni, la vârsta de 52 de ani, tată pentru a doua oară.

Celebrul italian Gianluca Vacchi va deveni, la vârsta de 52 de ani, tată pentru a doua oară. DJ-ul italian are o relație de trei ani cu jurnalista Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani. Fonseca este de origine venezueleană și a lucrat în trecut ca model și actriță, însă a devenit faimoasă pe Instagram, datorită relației cu Gianluca.

Cei doi au dezvăluit că vor deveni părinții unui băiețel și au publicat o fotografie emoționantă pe Instagram, în care Sharon apare cu burtica la vedere, iar Gianluca stă în genunchi în fața iubitei sale.

„Mulţumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai dăruit-o. Mulţumim pentru acest minunat cadou", a scris Gianluca în descrierea fotografiei, care a strâns peste 1 milion de aprecieri.

Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul unui clip video, de Ziua Internațională a Mamei, când Gianluca le-a dezvăluit fanilor că Sharon este însărcinată, menționând că ea este „femeia care are toate atuurile pentru a fi mama copilului său”.

Gianluca Vacchi mai are o fiică, pe nume Ginevra Mavilla, dintr-o relație anterioară, aceasta urmând să împlinească 18 ani în această vară.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.